Vilka är vi? l Anställda l Kontakta Oss l Lösningar l Teknisk Avdelning

Ansatte

 

Enterprise Sales

 

 

Halvor Ruud- NO

Försäljningschef - Enterprise Sales

 

Halvor är ansvarig för Avantis försäljning i Sverige, Danmark och Island. Han är en säljare med lång erfarenhet och är ansvarig för många av våra största återförsäljare. Halvor har teknisk bakgrund från Luftförsvaret. Vi hoppas att hans bakgrund, erfarenhet och hans uppriktiga intresse för trådlös teknik är något som våra återförsäljare kommer att kunna dra nytta av. Han är ansvarig för vår Fortinet portfölj, men har också en god kunskap om de flesta av våra produkter och lösningar.

 

 

Terje Drevvatne- NO

Product Manager Fortinet/ System Engineer Security – Enterprise Sales

 

Terje är vår nyaste medarbetare. Han kommer från Fortinet , där han har arbetat som Systems Engineer i 5 år och han går nu in som produktchef för Fortinet hos Avantis. Han ger värdefull erfarenhet och kompetens och är en viktig resurs för både Avantis och våra återförsäljare. Terje har mer än 20 års teknisk erfarenhet och expertis från ett brett utbud av produkter och lösningar. Han har arbetat mest inom nätverk och säkerhet, men också till exempel. Windows, Linux och VMWare.

 

 

Morten Stein - NO

Account Manager – Enterprise Sales

 

Morten er engageret og dygtig og er altid klar til at give gode råd, når det gælder design og realisering af løsninger. Han har tidligere arbejdet som projektleder i forhandlerleddet og kender derfor hverdagen hos vores forhandlere bedre end de fleste. Morten har ligesom Halvor også baggrund fra Luftforsvaret. Hans hverdagens består primært i opfølgning på sager hos vores største forhandlere samt rådgivning og design i kundeprojekter hos disse. Morten er nok den af os, der er mest på farten rundt om i Norge. Det er han både i forbindelse med sine regelmæssige besøg hos vores forhandlere, men også i forbindelse med arrangementer hos kunder og forhandlere. Hans spidskompetence er på løsninger fra Fortinet og Extreme, hvor han også har certificeringer. Det er de to producenter, han arbejder mest med, men han er også dygtig på f.eks. Ekahau produkterne..

 

 

Simen Kristoffersen - NO

Account Manager – Enterprise Sales

 

Simen arbetade som tekniker vilket är en bra egenskap att ha med i försäljningsarbetet. Han har nyligen kommit till vår försäljningsavdelning och kommer här att generera ett positivt bidrag för utvecklingen av Avantis. Arbetsdagen handlar mest om rådgivning och att identifiera eventuella behov hos våra återförsäljare. Simen är lösningsorienterad och strukturerad. Hans motto är: "Quality performance starts with a positive attitude”.

 

 

Marius Forsmo - NO

System Engineer Wireless – Enterprise Sales

 

Utöver att vara ansvarig för den tekniska avdelningen är Marius den person som har längst erfarenhet och utan tvivel högst kunskap om Avantis produkter och lösningar. Han är utbildad ingenjör och varit en del av organisation sedan 2005, innan vi skilde ut oss som ett eget företag 2010. Marius har god kunskap om både utomhus- och inomhus trådlösa lösningar, likväl som switching, routing, brandväggar och säkerhet, där tyngdpunkten ligger på Mikrotik, Cambium och Fortinet.Han jobbar både med presale, planering/lösningsdesign, lite försäljning, postsale, teknisk support/konsult och håller kurser och workshops.

 

Inside Sales

 

 

Asle Kristoffersen- NO

Försäljningschef - Inside Sales

 

Asle är chef för Inside Sales och kundservice hos Avantis i Norge, Sverige, Danmark och Island. Som chef för kundservice är Asle engagerad i att Avantis levererar kvalite´ i alla led mot våra återförsäljare. Asle har erfarenhet från befattningar som nätverks- och säkerhetskonsult och projektledare för både kund och leverantörssidan. Förutom sin roll som chef hos Avantis har han också direkt kundansvar för vissa trådlösa ISP partners och kan mycket om punkt till punkt och punkt till multipunkt trådlösa produkter som används i trådlösa bredbandslösningar.

 

 

Odd Magne Øverheim- NO

Salg og kundeservice - Inside Sales

 

Odd Magne är en av våra mest kompetenta och kunniga medarbetare. Han har arbetat på plats i Norge i över 20 år! Han har en bakgrund som nätverkstekniker , men har de senaste 5 åren arbetat i försäljningsavdelningen. Odd Magne har en unik kompetens inom alla MikroTiks produkter utöver sin kunskap om alla våra punkt till punkt (PTP) och Point-to-Multipoint (PtMP) lösningar från Cambium, Mimosa och SIAE. Odd Magne är alltid uppdaterad inom sina produktområden och han deltar årligen i bland annat MikroTiks MUM arrangemang.

 

 

Staffan Johansson- SE

Salg og kundeservice - Inside Sales

 

Staffan er ansvarlig for vores Norrländska forhandlere såvel som nogle af de Stokholmsbaserede. Han har arbejdet med data- og telekommunikation over kobber og fiber siden slutningen af 80’erne. De seneste 7 år er det dog den trådløse kommunikation, han har fokuseret på. Staffan har specialistviden på WIFI-løsninger fra Fortinet og Extreme, men er også stærk på RADs store produktportefølje, der indeholder løsninger for DSL, fiber og mikrobølgeradio.

 

 

Stefan Cvizek- SE

Salg og kundeservice - Inside Sales

 

Stefan har mange års erfaring i IT-branchen med flerårige roller som produktchef hos distributører og som kanalansvarlig sælger i leverandørleddet. Efter en tid som projektleder i eventbranchen landede Stefan hos os for nogle år siden og har siden da fordybet sig i trådløs datakommunikation og it-sikkerhed. Samtidig med at han har taget vores leverandørers kurser og certificeringer har Stefan læst datakommunikation på Den Kongelige Tekniske Højskole i Stockholm. Han er engageret og grundig og har øje for såvel helhed som detaljer.

 

 

Vidar Henriksen- NO

Pre Sales/ Teknisk support – Inside Sales

 

Vidar har en bred och lång erfarenhet på de flesta av våra produkter. Han är utbildad radio / TV reparatör och elektronikingenjör. Många av våra partners frågar ofta om att få prata med honom igen då han är både tekniskt kunnig och en trevlig person som är mycket fokuserad på att hitta bra lösningar.

 

 

Mikael Ahlholm - SE

Pre Sales/ Teknisk support – Inside Sales

 

Mikael har knap 20 års bred erfaring i it-branchen. Han kender alt til routere, switches og firewalls og bredbåndsløsninger via ADSL og fiber. De sidste år har han hovedsaglig fokuseret på WIFI, og har hjulpet til med at fejlsøge på mange forskellige problemer i forskellige netværk med både Cisco, Aerohive, Aruba m.fl. Desudover har han dyb indsigt i de produkter, Avantis sælger såsom Fortinet og Extreme. Mikael er certificeret instruktør på Extremes trådløse enterpriseprodukter og afholder efterspurgte kurser og forelæsninger om WIFI.

 

 

Jannie Rossell Holst - DK

Web Manager - Norge, Sverige og Danmark

 

Jannie har efter 16 år i IT-branschen i Inside Sales roller påtagit sig rollen som Nordic WebManager hos Avantis. Detta innebär att det är hon som är ansvarig dels för våra webbplatser dels vår webshop. Hon har till uppgift att se till att allt är aktuellt och att vi regelbundet gör de ändringar som krävs för alltid kunna hjälpa dig på bästa sätt..

 

Parallellt med denna nya roll kommer Jannie fortfarande vara den som tar hand om de frågor som skickas till salg(at)avantis.dk.

 

 

Mari Strømsæther - NO

Marknads- och kursansvarlig - Norge, Sverige og Danmark

 

Mari är ansvarig för marknadsföring och samordning av våra interna och externa aktiviteter. Hon är den som ser till att alla lösa pusselbitar faller på plats hos oss. I alla företag finns en speciell person som alltid ställer upp och bidrar utöver det vanliga, både professionellt och socialt. Hos os är det Mari. Hon är driftig, positiv och angelägen om att hitta bra lösningar både internt och för våra återförsäljare. Mari är utbildad grafiker och har arbetat med marknadsföring och försäljning i flera år. Mari är också ansvarig för våra aktiviteter och kurser.

 

 

Terje Slatleim - NO

Lager- og logistikkansvarlig

 

Terje är vår blixtsnabba lager- och logistansvariga. Han är en passionerad golfspelare och per idag finns det ingen annan på kontoret, som ligger nära hans handikapp på golfbanan. Det är han som gör alla inköp och har en överblick över leveranstider och produkttillgänglighet . Terje har också teknisk bakgrund som teletekniker och har lång erfarenhet av Logistik efter att ha arbetat hos flera stora distributörer.

 

 

Silje Annie Meløy - NO

Lagermedarbetare

 

 

Mona Abelsen- NO

Regnskabsansvarlig

 

Mona är vår strukturerade och skickliga ekonomiansvarige. Hon är den som tar hand om vår bokföring och är den du kontaktar om du har frågor om en faktura eller betalningsvillkor. Mona har nära till skratt, och hon därför är en stor bidragare till vår trevliga arbetsmiljö. Mona är också en duktig sångare och är bland annat medlem i flera körer som underhåller både i Norge och utomlands.

 

 

 

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.