Leverantörer

 

Nedan hittar du information om våra olika tillverkare, så du kan se vad de är alla bra på. Du hittar också olika länkar till deras webbplatser, deras support, bloggar och mycket mer.

 

 

Fortinet är bland de största leverantörerna inom nätverkssäkerhet och räknas till de som är bland världsledarna och innovatörerna inom detta område.

Fortinet är en av de snabbast växande leverantörerna och har som mål att bli störst år 2020.

Fortinet har en strategi att ha helhetslösningar inom säkerhet

De har ett brett sortiment som omfattar följande produkter och lösningar.

 

 

 

MikroTik har flexibla och kostnadseffektiva produkter. Deras eget Linux-baserad operativsystem RouterOS™ är omfattande och innehåller funktioner som stödjer de flesta lösningsscenarion. Här finns det möjlighet att realisera avancerade lösningar för MPLS, BGP, OSPF, Stateful Firewall, VPN, gäst-nät, trådlösa lösningar med WDS, Mesh och traditionell bridging.

 

Produktsortimentet omfattar allt från hemmalösningar till 72-core IP-routrar med stöd för 10Gbps länkar.      

 

www.routerboard.com

www.mikrotik.com

www.mikrotik.com/support.html

www.mikrotik.com/software

wiki.mikrotik.com/wiki/Main_Page

 

 

Cambium Networks är en av världens ledande leverantörer av lösningar för trådlös kommunikation. De har en omfattande produktportfölj med allt från 700MHz till 38GHz. De har ett stort urval av lösningar för punkt-till-punkt och punkt-till-multipunkt kommunikation på de olicensierade banden 2,4GHz och 5GHz. De har även punkt-till-punkt lösningar för licensierade banden.

 

Cambium Networks har med sin unika PMP450 Medusaaccesspunkt använt teknik med Massive-MIMO och Beamforming för att kunna ge över 400Mb kapacitet på en trådlös länk med 20MHz bandbredd. Detta ger en användning av spektrumet på över 20bits/Hz. De har även planer på att leverera över 1Gbps i kapacitet i närmsta framtiden.

Produkterna innehåller funktioner som TDD och GPSsynkronisering för effektiv samverkan mellan sändning och mottagning. Detta tillsammans med dynamiska filter och överlägsen antennteknik ger länkar med hög hastighet och stabila trådlösa länkar.

 

cnMaestro är en applikation som ger dig effektiv administrering av dina trådlösa länkar. Denna lösning finns både som lösningar hos dig eller i molnet. I tillägg så har Cambium Networks en av marknadens bästa designverktyg för planläggning för punkt-till-punkt och punkt-till-multipunkt-förbindelser.

 

www.cambiumnetworks.com

www.cambiumnetworks.com/support

www.cambiumnetworks.com/support/contact-support

 

 

 

Ubiquiti Networks producerar licensfria och kostnadseffektiva trådlösa nätverksprodukter i 2,4 GHz och 5 GHz frekvensbandet. De har trådlösa produkter som täcker allt från inomhus lösningar till höghastighets Punkt till Punkt (PTP) lösningar.

 

Dessutom ger de även lösningar för "smarta hem" och videoövervakning samt switchar och routrar. Ubiquitis produkter kännetecknas av att de är lätta att installera och hantera, samt för att täcka både hem- och företags marknaderna.

 

www.ubnt.com

community.ubnt.com

wiki.ubnt.com

help.ubnt.com

 

 

 

Terrawave/Ventev/Wireless Solutions är tre branschledande varumärken som har gått ihop för att skapa Ventev Wireless Infrastructure.

 

Wireless Solutions – Infrastruktur för basstation och monteringsverktyg.

TerraWave Solutions – Wi-Fi höljen, antenner, kablar och kabeltillbehör.

Ventev – Integrerad ström och utomhus omslutande lösningar.

 

 

 

Ekahau erbjuder enkla, exakta och kostnadseffektivt planeringsverktyg för Wi-Fi-installationer. Med Site Survey, Spectrum Analyzer och Heat Mapper, får du de verktyg du behöver för att designa, revidera och felsöka trådlösa nätverk.

 

www.ekahau.com

www.ekahau.com/wifidesign

 

 

 

Radwin producerar ett komplett utbud av sub-6 GHz Punkt-till-Punkt (PTP) och Punkt-till-MultiPunkt (PtMP) lösningar. Radwin har installationer i mer än 150 länder och anses vara branschledande på att genomföra avancerad teknologi (t.ex. MIMO, OFDM och interferens dämpande åtgärder).

 

Dessutom finns FiberinMotion™ för leverans av trådlöst bredband till fordon, tåg och fartyg.

 

www.radwin.com

www.radwin.com/resources

www.radwin.com/products/fiberinmotion

 

 

 

Nomadix har sedan 1999 varit ledande inom teknologi och produkter för användning till gästnätverk, känt som Hotspots. Nomadix används i allt från små lösningar till företag som vill erbjuda en gästnätverk till de stora avancerade lösningarna inom hotellkedjor, flygplatser och liknande. 

 

www.nomadix.com

www.nomadix.com/support

 

 

 

RF elements producerar fristående antenner och antennlösningar som är speciellt anpassade till MikroTiks, Cambiums och Ubiquitis produkter. Producentens unika Twist Port™ koncept förenklar montering, och lösningen kan därför monteras mestadels utan verktyg.

 

www.rfelements.com

www.rfelements.com/support

 

 

 

Fdxtended levererar avancerade Hotspot- och gästnätverkslösningar för dem som vill ha en flexibel och enkel hantering av deras gäst lösning. Fdxtended har också mindre lösningar som hanterar upp till 25 samtidiga användare, vilket gör dem utmärkta för användning i icke-kommersiella nätverk som till exempel besöksnätverk i företag och organisationer.

 

www.fdxtended.com

www.fdxtended.com/?pg=partner

wiki.fdxtended.com/

 

 

Jirous är en ledande tillverkare av parabolantenner. De är särskilt kända för att bygga högkvalitativa parabolantenner med mycket goda tekniska specifikationer.

 

en.jirous.com/

 

 

 

Mars antennas laverar  antenner för alla typer av trådlöst nätverk. Mars har ett brett utbud av WLAN, 3G / 4G, Punkt till Punkt och Punkt till MultiPunkt.

 

www.mars-antennas.com

 

 

 

 

Rad erbjuder ett brett sortiment av accesslösningar för både koppar, fiber och radio. Lösningarna vänder sig främst till operatörer, energibolag och företag som enkelt vill bygga olika tjänster över SDH, IP/Ethernet och DSL och samtidigt vill ha kontroll på OpEx och CapEx.

 

RADs produktportfölj ger både publika och privata företag kraftfulla, integrerade och konkurrenskraftiga lösningar designade för långa livscykler.

 

www.rad.com

 

 

 

Extreme Networks erbjuder trådlösa nät för företag, kommuner och service providers på 802.11ac och är bakåtkompatibelt med tidigare standards. Plattformen skalar mycket bra redan från små nät.

 

Extreme har fokus på säkerhet och redundans och för att säkerställa maximal upptid fungerar Extremes accesspunkter både med och utan controller. Det finns även möjlighet för övervakning i ”molnet”. Produkterna är designade för både inomhus- och utomhusmiljöer och har en mycket hög kapacitet, vilket gör dom mycket lämpliga för publika WiFi-installationer.

 

www.extremenetworks.com/

 

 

 

Leba erbjuder säker och flexibel förvaring och uppladdning av bärbara datorer och surfplattor. Sortimentet består av skåp, vagnar och väskor med en snygg och tidlös design för att smälta in i olika miljöer och samtidigt fungera som en säker förvaring och uppladdning av din bärbara enhet. Produkterna erbjuds i en mängd olika färger och storlekar och kan även levereras med olika låsalternativ.

 

Kunderna är främst publika miljöer som skolor, kommuner och hotell/konferens. Men de fungerar lika bra på företag som vill erbjuda en säker förvaring till anställda och kunder.

 

www.leba-innovation.com/

 

 

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.