Vilka är vi? l Anställda l Kontakta Oss l Lösningar l Teknisk Avdelning

Vilka är vi?

 

Avantis Distribution är en nordisk distributör som fokuserar på att leverera effektiva och branschledande lösningar inom avancerad trådlös teknologi. Vi "handplockar" de bästa produkterna inom ett lösningsområde från de mest väletablerade producenterna och vårt breda produktutbud gör att vi kan täcka de flesta behov som våra partners har inom trådlös kommunikation. Vi bistår våra partners med vår långa erfarenhet och expertis på trådlösa nätverkslösningar samt erbjuder produkter som är kostnadseffektiva, stabila och har en hög grad av funktionalitet.

 

Trådlös teknologi är i ständig utveckling och trådlös kommunikation används alltmer idag som en primär anslutning till applikationer och tjänster. Vi strävar efter att vi alltid skall vara i framkant, och tillsammans med våra leverantörer erbjuda lösningar baserade på både ny och väl etablerad teknologi. Våra produkter, engagemang och kunskap inom trådlös teknik bidrar till att säkra välfungerande lösningar. Att ha goda relationer med våra partners är en förutsättning för att förstå behov och leverera effektivt. Vi lägger därför stor vikt vid att vara tillgängliga för våra partners i varje skede av en leverans. Vi delar mer än gärna vår expertis inom design och konstruktion av trådlösa lösningar. Alla våra rådgivare och tekniska resurser är certifierade på våra produkter och har lång erfarenhet och kompetens inom trådlös teknik.

 

Lite historia

Vi startade i februari 2010 med ett gäng mycket kompetenta och engagerade personer med bakgrund inom nätverksbranschen, 6 personer i Norge och 5 personer i Sverige. Resurserna var väl fördelade på försäljning, teknik och logistik. Tillsammans med god ekonomiskt stöd och hjälp från vår nya ägare, Gjermundshaug Gruppen från Alvdal, var vi redo att sätta igång.

 

Vi märkte snabbt att marknaden var redo för en distributör med expertis inom trådlösa lösningar. Avantis växte snabbt till att bli ledande inom sin nisch som nordisk distributör av Wi-Fi-infrastruktur. Utvecklingen fortsatte fort och vi märkte att det var nödvändigt att ha ett separat bolag i Danmark. Kontoret i Köpenhamn uppstod därför 1 januari 2015. Avantis Distribution består av 20 kvalificerade medarbetare i de nordiska länderna med hög kompetens och yrkesintegritet.

 

Med vår kompetens och erfarenhet skall Avantis bidra till att världen blir trådlös!

Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.